Első szerződés vége….

Sziasztok. 🙂

Jó régen írtam, kintről azért nehézkes. De mindegy is, a lényeg, hogy november 17-én este hazaértem!!! 🙂

November 15-én még éjjel 1-ig dolgoztam a Lobby Bar-ban, aztán egész éjjel pakoltam, ruhát mostam, búcsúzgattam, sőt még hajat is vágtam és kb másfél óra alvás után megkezdtem a kötelező teendőket leszállás előtt. Kabint tisztára nyalni, a helyettes Housekeeping Manager leellenőrzi, ágyneműt meg törülközőt leadni, egyenruhákat leadni. Aztán kp-ban felvettük az utolsó fizut, visszakaptuk az útleveleket, aztán konkrétan mehettünk is. Hirtelen azt sem tudtuk merre menjünk, mit csináljunk. Nagyon furcsa volt, hogy “szabadok” vagyunk. Még csak délelőtt 11 volt amikor leszálltunk, de a gép csak este negyed 10-kor indult….. Egész nap Miami belvárosában voltunk, ettük-ittunk, elvoltunk, de lassan telt az idő,viszont legalább nem voltam egyedül. Egy magyar lány, Mari is jött haza. Nagy nehezen elérkezett az este és felszálltunk…… Olyan 14-15 órával később már Budapesten voltunk.

Furcsa érzés volt itthon lenni, hihetetlen, hogy 2 nappal előtte papucsban a Bahamákon izzadtam, itt meg öcsémék a téli kabátommal vártak rám a reptéren. 🙂 Igazi jó kis gulyásleves várt itthon, meg sajtos karaj krumplival (végre nem rizs) és palacsinta…. Hát nagyon örültem neki, mert érdekes de ott kinn a családon és barátokon kívül ami nagyon hiányzik az embernek, az a megszokott étel. Sokszor csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó lesz otthoni kaját enni. 🙂 Este dumálgatás meg iszogatás, aztán alvás. Ahogy teltek a napok már szinte mindenkit végig látogattam, csináltam és vettem sok mindent, voltam bulizni és így 12 nap itthonlét után most úgy érzem, hogy hiányzik a hajó és nagyon várom, hogy visszamenjek. Hiányzik az a pörgés meg az az életritmus, a jövés-menés meg sok más is. De még van időm itthon, mert csak Január 24-én megyek vissza. Már a repjegyem is megvan, meg az új hajóm is, ami a Carnival Dream lett, ha a cég nem változtat, persze. Viszont azzal a hajóval új helyekre juthatok el, ahol eddig nem voltam, ez újabb hajó, nagyobb is, úgyhogy kiváncsi vagyok…. Viszont bennem van az is visszamennék a Victory-ra,mert azt már ismerem, a Bar Managert bírom, Ő is engem és szerintem nagyon jó sorom lenne ott  megint. Úgyhogy ezen még sokat fogok gondolkozni, hogy visszakérjem magam vagy sem!!!

Mindent összevetve, nagyon jól éreztem magam, nem bántam meg, hogy mentem, jól is kerestem és várom a második szerződést. Szóval ha még mindig van valaki, aki gondolkozik vagy vár valamire, az lépje meg amit meg kell és találkozunk a vizeken…. 🙂

Végül kedv csinálónak a leendő “börtönöm” 🙂 :

dreamrenderingÜdv Mindenkinek: Zoli

a